Vorige | Volgende

De Danswerkplaats

Oude Fabriekstraat 20 AMERSFOORT, Koppel

Huurprijs vanaf € 45 per dagdeel

Bewaar object
Zeer geschikt voor muzikale activiteiten

Omschrijving

Algemeen
De Danswerkplaats is een onderdeeel van De Nieuwe Stad, de oude Prodentfabriek. Het is een grote lichte zaal met uitstekende voorzieningen voor dansers. Spiegelwand, goede geluids- en lichtinstallatie. De ruimte is bijna 10 bij bijna 14 en beschikt over 37 zeer comfortabele fauteuils. 6,75 meter hoog met 8 grote daklichten voor een fantastische open, lichte uitstraling. De verende vloer bestaat uit platen OSB, gelakt. De zaal is niet te huur voor feestjes, maar heeft een fijne akoestiek voor kleine concertjes. De genoemde prijs is de vanaf prijs, bij regelmatige huur op doordeweekse ochtenden. Losse prijs voor een dagdeel ligt een stuk hoger.

Bereikbaarheid
Gratis parkeren voor het complex, bushalte direct ernaast. Aan de Eem, gedeelte van de jachthaven. Mogelijkheid voor kamperen op de camperplaatsen. Station is 15 minuten lopen. Op het terrein doorlopen tot restaurant Hoog Vuur, vlak daarvoor de blauwe deur rechts.

Indeling
Het is een grote open ruimte. De stoelen staan nu in rijtjes van 3 in treinzit. Dat kan veranderd worden naar believen. De stoelen zijn vrij zwaar en moeten getild worden. Een korte zijde is spiegelwand. Ca 6 meter. Er is een verplaatsbare barre aanwezig.

Beschikbaarheid
De ruimte is overdag nog vaak beschikbaar, de avonden zijn vol op een enkele zaterdagavond na. Vraag naar de complete prijslijst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Hoofdfunctie
Sport
Complexnaam
De Danswerkplaats
Beschikbaarheid
Incidenteel, Periodiek
Activiteiten
Bijeenkomst, Vergadering, Sport, Theater, Verenigingsactiviteit, In overleg
Max aantal personen
100
Oppervlakte
130 m²
Voorzieningen
Beamer, Wifi, Geluidsversterking, Muziekinstallatie, Catering, Rolstoeltoegankelijk
Gebruik in de avond mogelijk
nee
Gebruik in het weekend mogelijk
ja
Gebruik overdag mogelijk
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object