Vorige | Volgende

Emmaüskerk

Noordewierweg 131 AMERSFOORT, Soesterkwartier

Huurprijs € 25 per uur

Bewaar object

Omschrijving

De Emmaüskerk beschikt over een groot aantal zalen die, indien niet in gebruik voor eigen activiteiten, verhuurd worden.

De Kerkzaal (maximaal 250 personen) beschikt over een prima akoestiek voor bijvoorbeeld het optreden van koren en het maken van geluidsopnames (mp3 of cd). Het kerkorgel is van een goede kwaliteit. Er is een ringleiding en een geluidsinstallatie aanwezig. De kerkzaal leent zich uitstekend om gehuurd te worden voor een bruiloft, wanneer uw kerkelijke gemeente niet de beschikking heeft over een eigen ruimte. De emmauskerk heeft ruime ervaring in het verzorgen van trouwdiensten.

De overige 2 zalen variëren in capaciteit van 15 tot 100 personen. Naast het orgel en de geluidsinstallatie kan tevens gebruik gemaakt worden van een vleugel, piano en/of versterkingsapparatuur (microfoons + luidsprekers). In de Middenzaal en Emmaüszaal zijn vaste projectieschermen, een los scherm is altijd te plaatsen. Projectie- en statafels zijn eveneens aanwezig.

De Emmaüszaal biedt ruimte aan maximaal 75 personen en is uitstekend geschikt voor recepties, verjaardagen, voorlichtingsbijeenkomsten en thematische bijeenkomsten.

De onlangs gerenoveerde en sfeervolle middenzaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en is uitstekend geschikt voor recepties, verjaardagen, voorlichtingsbijeenkomsten en thematische bijeenkomsten.

Voor koffie/thee en frisdrank kan gezorgd worden en ook zijn er diverse cateringmogelijkheden voor bijvoorbeeld een lunch (koffie / thee / cake, broodjes, (karne) melk, fruit en iets warms bv. soep of een saucijzebroodje) of tussendoortjes. In overleg kunnen de verschillende mogelijkheden worden besproken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kerk
Complexnaam
Emmaüskerk
Beschikbaarheid
Incidenteel
Activiteiten
Bijeenkomst, Vergadering, Feest, Verenigingsactiviteit, In overleg
Max aantal personen
250
Voorzieningen
Beamer, Wifi, Geluidsversterking, Muziekinstallatie, Keuken, Catering, Rolstoeltoegankelijk
Gebruik in de avond mogelijk
ja
Gebruik in het weekend mogelijk
ja
Gebruik overdag mogelijk
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object