Vorige | Volgende

De Eemlandhoeve

Bisschopsweg 7 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Huurprijs vanaf € 50 per dagdeel

Bewaar object
Nieuw in de verhuur

Omschrijving

Algemeen
Op Biologische Boerderij de Eemlandhoeve in Bunschoten bevinden zich zes verschillende zalen en volop mogelijkheden voor activiteiten op het ecologisch beheerde erf. In een apart gebouw genaamd 'Het Landschapshuys' bevind zich de grote zaal met openslaande deuren.Op de eerste verdiepingen is een zaal gelegen met prachtig uitzicht over polder en Amersfoort. In de kelder is een 'boerenbios' geschikt voor filmvertoningen. In een ander gedeelte op het erf zijn 2 kleinere zalen en 2 vergaderkamers beschikbaar. Voor vergaderingen, cursussen, yoga of een summerschool!

Indeling
Alle ruimtes zijn naar wens in te delen in verschillende opstellingen. Zowel met als zonder tafels. Het Landschapshuys heeft daarbij een prachtig terras en een vlonder boven het water. Op elke verdieping een klein keukentje en toiletten. Ook vanuit de andere zalen kan je direct naar buiten met eigen terras. Beamer en flipover zijn overal beschikbaar. De grote zaal beschikt over een microfoon en geluidsinstallatie.

Beschikbaarheid
De ruimte is per dagdeel beschikbaar en kan ook voor langere tijd gehuurd worden. Bijv. voor een cursus of verenigingsactiviteit. Beschikbaarheid is op aanvraag in de schoolvakanties of avonden.

Prijzen
Prijzen zijn afhankelijk van de keuze van de zaal. Start bij €50/dagdeel voor een ruimte voor 16 personen, grote zaal € 250/dag voor max 150 man

Bereikbaarheid
Met de auto is het goed bereikbaar vanaf de A1. Met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar met lijn 76 halte Bischopsweg, daarna 10 min. lopen naar de Hoeve. Lijn 76 gaat 4 keer per uur vanaf Amersfoort CS.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Complexnaam
De Eemlandhoeve
Beschikbaarheid
Incidenteel, Periodiek, Voor aaneengesloten periode in overleg
Activiteiten
Bijeenkomst, Vergadering, Theater, Feest, Verenigingsactiviteit, Kantoor, In overleg
Max aantal personen
150
Oppervlakte
150 m²
Voorzieningen
Beamer, Wifi, Geluidsversterking, Muziekinstallatie, Catering, Rolstoeltoegankelijk
Gebruik in de avond mogelijk
ja
Gebruik in het weekend mogelijk
ja
Gebruik overdag mogelijk
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object